` website
Left Terugkeren naar winkel
Besteloverzicht

Je winkelwagen is leeg

Wat klanten nog toevoegen?
€270
€220
Thuis levering is 3€
Vanaf €15 leveren wij thuis

De Frietbooster: Ontdek de beste frituursnacks en unieke frietgerechten

De Frietbooster: Ontdek de beste frituursnacks en unieke frietgerechten

Ben jij ook zo dol op smakelijke frietjes en overheerlijke frituursnacks? Dan ben je bij De Frietbooster aan het juiste adres! In dit blogbericht nemen we je mee op een smaakvolle reis door het assortiment van De Frietbooster. Van de beste frituursnacks tot unieke frietgerechten, wij zorgen ervoor dat je smaakpapillen geprikkeld worden. Lees verder en ontdek wat De Frietbooster allemaal te bieden heeft!


De beste frituursnacks bij De Frietbooster


Als je op zoek bent naar de beste frituursnacks, zoek dan niet verder! De Frietbooster biedt een ruime keuze aan klassieke en verrassende frituursnacks. Onze krokante frieten zijn natuurlijk de ster van de show, maar onze frituursnacks zorgen voor een smakelijke aanvulling op je frietmaaltijd. Van smeuïge kaaskroketten tot knapperige kipnuggets en van sappige boulet tot een vegetarische kipkorn, er is voor ieder wat wils. Probeer ook zeker onze huisgemaakte bereidingen, zoals onze verse spaghettisaus! Wist je trouwens dat we ook vers bereide burgers aanbieden?


Unieke frietgerechten om van te watertanden

Bij De Frietbooster streven we ernaar om onze klanten keer op keer te verrassen met creatieve en unieke frietgerechten. Zo hebben we onze speciale Apero-box, bestaande uit een selectie van de beste frituursnacks en drie smaakvolle sausjes. Of wat dacht je van een Julientje, waarbij we knapperige frietjes combineren met huisgemaakte stoofvleessaus, gedroogde uitjes, joppisaus en een viandel? En voor de echte liefhebbers hebben we zelfs een Romboutje, dezelfde combinatie maar dan met een pittige mexicano.


De Frietbooster is dé plek voor liefhebbers van friet en frituursnacks. Met onze beste frituursnacks, unieke frietgerechten en passie voor smaak, beloven we je een onvergetelijke culinaire ervaring. Kom dus snel langs bij De Frietbooster en ontdek zelf de verrukkelijke smaken van onze frietjes en frituursnacks of ontdek de voordelen van online frietjes bestellen en kies voor een thuislevering!

Wist je trouwens dat we frietjes thuis leveren in alle omliggende gemeenten rond Berlare? We leveren onder meer frietjes en frituursnacks aan huis in Zele, Wichelen, Lede, Oudegem, Schoonaarde, Berlare, Overmere, Schellebelle, Dendermonde.