` website
Left Terugkeren naar winkel
Besteloverzicht

Je winkelwagen is leeg

Wat klanten nog toevoegen?
€270
€220
Thuis levering is 3€
Vanaf €15 leveren wij thuis

4 voordelen van online frietjes bestellen

Waarom online friet bestellen?

Maakte jij al gebruik van het gemak van online frietjes bestellen?

Ik weet het we zijn het allemaal wel gewend, wachten in lange rijen bij de frituur of een snackbar. Uiteindelijk bestel je en wacht je gemiddeld nog 30 minuten op je frietjes. De Frietbooster neemt online bestellingen aan en levert deze bij je thuis of op het werk af. Dit is niet alleen praktisch, maar je weet ook zeker dat je eten warm en vers is. 

Frietjes thuislevering

Hieronder vind je verschillende redenen waarom je online frietjes moet bestellen.

1. Bespaar tijd - Geen wachtrijen, geen wachttijden, meer tijd om te besteden aan de belangrijke dingen in het leven

Geen wachtrijen, geen wachttijden! Je kent het wel, een zware werkweek achter de rug en dan nog eens heel lang moeten aanschuiven voor die overheerlijke frietjes van de frituur. Als je frietjes online bestelt, hoef je niet meer in een rij te staan en kun je je tijd aan andere dingen besteden. Jouw bestelling zal klaarstaan of geleverd worden op jouw gewenste tijdstip, zonder onnodig te wachten.

 

2. Minder keuze stres - Zoveel keuze in de frituur
Heb jij vaak keuzestress in de frituur? Bekijk dan eenvoudig ons assortiment aan frituur snacks online en doe eenvoudig je bestelling online. Dit zonder tijdsdruk bij het kiezen en keuzestress. Je weet overigens ook op voorhand exact hoeveel het jou zal kosten en je kan veilig online met bankcontact betalen.


 3. Gemak - plaats uw bestelling vanaf elke locatie en laat deze bij u thuis bezorgen
Als je online frietjes bestelt, hoef je niet meer naar de frituur te gaan. Je kunt je bestelling gewoon vanuit huis of op het werk plaatsen en je hoeft er alleen maar voor te zorgen dat je bij de bezorging aanwezig bent. Dit is erg handig als je bijvoorbeeld geen tijd hebt om naar de frituur te gaan of als je te ver of te dicht woont om daarvoor in je auto te stappen.

Wist je trouwens dat wij thuis leveren in een straal van 8KM rond De Frietbooster. De regio’s waar we leveren zijn: Gijzegem, Overmere, Berlare, Oudegem, Wichelen, Zele & Schoonaarde

 

4. Afhaalopties - Als je te moe bent of gewoon geen zin hebt om vanavond voor jezelf te koken
Heb je vanavond geen zin om te koken voor het gehele gezin? Jouw kindje of partner zal waarschijnlijk wel zin hebben in frietjes van de frituur. Bestel dan online en kom eenvoudig afhalen op het gewenste uur of kies voor thuislevering en dan brengen wij deze met veel liefde naar huis. Het grootste voordeel? Helemaal geen afwas en lekker snel gegeten.

 

Dus waarom zou je steeds naar de frituur gaan en in de lange wachtrij staan wanneer je gemakkelijk online je frietjes kunt bestellen? Bespaar tijd, stress en moeite door online je frietjes te bestellen bij De Frietbooster.

Bestel hier eenvoudig je frietjes online.
Heb je nog verdere vragen, contacteer ons dan of raadpleeg onze FAQ